餐廳: 意寧谷
優惠: 食飯都有得賺里數? 仲唔即刻訂枱?
條款及細則:
須受其他「亞洲萬里通」條款及細則約束
2020-11-12 3757 瀏覽
推介一下👍🏻 #Conrad 呢間酒店好好可以11點check-in兩點check out 讚👍🏻昨日嘅流程~12點去到好多人check-in,攞咗籌11号(又係11😬)跟住去食啲嘢先返去,大約等咗45分鐘就到我哋啦❤️知道我哋係週年慶祝重upgrade我哋到最頂樓(61樓)嘅海景套房,仲送一個週年set up加一支香檳俾我哋👍🏻讚跟住嗱嗱聲梗喺去泳池嘆吓先啦,環境唔錯,仲有張大床可以瞓下,不過太凍啦,所以落咗去一陣都係返去食個費用已經包埋嘅的afternoon tea😋水準都好好,個Scone都好好味,中間嗰層都係鹹點,唔使全部都係甜野,喺59樓個Launch,景一樣咁靚,讚👍🏻食飽梗係去做gym,健身房都大,設備都幾齊全,啲員工同清潔姐姐又好Nice,廁所浴室非常完善仲有得焗桑拿,讚👍🏻做完運動又夠鐘去Cocktail時間,紅酒白酒香檳啤酒任飲另外仲有啲小食同芝士,都係59樓,不過我哋落到去嗰陣已經full晒,得返最後一張近門口嘅枱,但都讚👍🏻😬跟住返去瞓個靚晏覺就等食包埋嘅意大利餐,原來呢間意大利餐廳好出名㗎😋服務一樣都係好好,食物質素都幾好,個魚最抵讚👍🏻❤️返到房因為我哋遲到,M
推介一下👍🏻 #Conrad
返到房因為我哋遲到,Miss咗人哋個週年set up同埋香檳要人哋再送來真係唔好意思🙏🏻😅姐姐好細心幫我地set up,讚讚讚👍🏻
今朝個自助大早餐不用說了,讚讚讚啦🥰💪🏻

總括嚟講都有90分以上😘😘😘