(非會員)
2009-07-08 5 瀏覽
今次第二次去食﹐ 係被同事捉去﹐ 但感覺一樣﹐ 一次就好好好好夠!!!話說我地一行8人﹐ 先致電訂檯。一個午餐都係$38-$4x, 職員話﹐ 你地8個人最低消費$48。請問點解越多人去仲貴呢? 我地8個人啫﹐ 唔係包場wor! 於是我地分開4+4訂檯﹐ 到步時想一齊坐。勁黑面嘅職員就話: 唔得wor! 你地張檯訂咗出面(露天地方﹐ 但唔係我地要求﹐ 係餐廳安排)就出面啦﹐ 無得調wor, 你就算見到幾多熟人我地都唔會有位比你。我地4個就坐出面﹐ 其他4個就坐入面。旁邊有一對中年夫婦﹐ 好明顯係熟客﹐ 頭先果位黑面職員(係餐廳內最大果位)即時笑晒﹐ 好好態度。一個90度轉身就面向住我地張檯﹐ 即時變臉!!!老實講﹐ 食物唔算好差﹐ 肯花心思﹐ 外觀好有水準﹐ 但唔質素能夠保持。上次食嘅雞扒係正常嘅﹐ 今次食係柴皮咁﹐ 個樣整到幾靚都無用!請我去都唔會再去!!!

請我去都唔會再去!!!
2009-03-18