(呢篇唔係食評,純粹分享排隊經驗,最後都買唔到曲奇,好可惜)朝早七點幾到達,店內已有職員準備,而店外有幾十人排隊。聽到排頭位o既人話凌晨四點幾已經黎到商場門口排,等到商場開門時就入店舖門口排隊。 排既人有好多都係內地遊客,有D仲帶埋大o急黎掃貨。店員後來開放店舖隔離o既後樓梯俾人排隊,呢個時候先發現原來有唔止幾十人,係有接近一百人(我一路行一路數住)!由二樓排到一樓,由一樓排到地面,地面環境非常惡劣,後樓梯o既出口係一條充滿垃圾o既後巷,加上當日落雨,垃圾味經過發酵,味道真係好臭,最後排左陣隊都係忍唔住要走,放棄左。排隊排到落後巷,要聞住垃圾咁排係意料之外o既事,不過相信Jenny Bakery開放後樓梯俾人排隊已經係比較好o既安排吧... 因為如果俾人排o係商場一定會阻住其他店舖做生意。下次要買都係再早D起身,或者避開新年時間買吧。
(呢篇唔係食評,純粹分享排隊經驗,最後都買唔到曲奇,好可惜

。 排既人有好多都係內地遊客,有D仲帶埋大o急黎掃貨。

下次要買都係再早D起身,或者避開新年時間買吧。
2013-02-06