餐廳: 三姐海鮮飯店
資訊:

我從來都未寫過食評 但今次真係唔想寫都唔得唔希望有第二家人 好似我哋咁慘 浪費咗一個節日食飯嘅好時光! 1)食物非常難食 清灼八爪魚淡而無味 ps 係落單嬸嬸專登推薦我食嘅 2) 蟹煲 煮得過熟 粉絲淡而無味 3) 羊腩煲索價388蚊 只有大概五六件羊 而且非常唔入味 我夠膽講稻香98炆羊腩煲畀佢好食一百倍 。 4) 脆豬手 係全舊都係肥膏 完全冇肉食 而且非常咸5) 蒜蓉粉絲蒸扇貝168蚊4隻 扇貝雪味十分濃郁而且加勁多蒜蓉遮蓋都食得出係雪貨 粒扇貝我九成肯定係放返落個殼度再落去蒸 佢夠膽收我呢個價錢 我真係佩服 但不得不提豉油雞係做得幾好食嘅!!其實都係因為屋企人聽過佢嘅名氣而慕名而來 今餐真係食得非常不滿 我地一家人向來都唔係 對食物要求好高嘅人 但呢間餐廳服務質素 以及食物都非常垃圾 加上地點十分隔涉 想嚟食嘅朋友真係要三思!ps 餐廳入面有個肥叔叔態度十分惡劣 唔明白點解黎畀錢食飯都要受氣
我從來都未寫過食評 但今次真係唔想寫都唔得
唔希望有第二家人 好似我哋咁慘
浪費咗一個節日食飯嘅好時光!

1)食物非常難食 清灼八爪魚淡而無味
ps 係落單嬸嬸專登推薦我食嘅

2) 蟹煲 煮得過熟 粉絲淡而無味

4) 脆豬手 係全舊都係肥膏 完全冇肉食
而且非常咸

但不得不提豉油雞係做得幾好食嘅!!