2014-11-16
去完沖繩對沖繩既一切都念念不忘.返到香港知道最近開了Antoshimo決定星期日一定要一早起身來試試.一去到已被佢既室內擺設吸引, 十分colorful, 看了個人都開心D.本來只是叫了HAPPY BREAKFAST SET,而我另一半只是倍食, 不過當佢見我食得甘開心,佢也叫了一個LUNCH SET.breakfast - 奄列 :旦味香又夠smooth, 炸面包 - 熬辣辣入面既mochi 真係同個紅薯及炸面包夾到好絕湯面- 最中意佢既熬辣辣甘上台, d面條又q又入味,湯地甜甜咸咸完全係我喜歡的類型, 不消一分鐘我已把湯飲曬 lunch set - burger 同日本食到既burger rice一樣既味道, 唔知點形容終知無得頂.佢地既冰咖啡雖然咖啡味不是濃, 不過像沙冰一樣甘透心涼.
不過當佢見我食得甘開心,佢也叫了一個LUNCH SET.
breakfast -
奄列 :旦味香又夠smooth,
佢地既冰咖啡雖然咖啡味不是濃, 不過像沙冰一樣甘透心涼.
題外話/補充資料:
雖然佢地既野唔太平, 不過食完都覺得真係值黎個價錢.