2021-03-01 416 瀏覽
呢間嘢人冇禮貌好多人講,實情係完全達到老粗程度,態度差到呼喝黑面,如果你嚇一跳,佢哋會再反眼比你睇,總之要無禮貌、惡到徹底,茶記伙記都好過佢地好多。之前幫襯過,已經見到佢地對啲客串串貢、非常惡。客人被呼喝唔高興,佢哋等人一走即刻爆哂粗唔停鬧足幾分鐘,勁過街市婆。如果唔係平時去開附近嗰幾間冇位,根本唔會再幫襯。點知今次終於到我。係呢區咁惡、咁恐怖嘅僅此呢間。咖啡又唔係得,區內競爭又大,呢種自殺式嘅惡,真係要避之則吉。如果諗住靜靜坐下傾下計,唔想唔知幾時做左佢地覺得你錯到必須大駡嘅事,而落得被街市式謾罵,最好去附近其他咖啡店,個幾條街大把,要搵多間咁惡嘅真係冇乜可能。如果係都要幫襯,最好同佢哋練下英文,見過佢地聽到英文即刻唔識串