2017-10-08
早前試過來呢間餐廳食晚餐,同一大班友傾左成晚計,好舒服,所以今次再試下下午茶。Weekend都會想同朋有搵間coffee shop坐下,傾下計。但好蛋出名coffee shop都好多人,或者位好窄,好快就要走。但呢間餐廳就做到假日比你同朋有悠閒傾計,不用趕急或者食完就走的壓力,仲要野食唔錯。我地3個人,每人點一個餐。分別係和風照燒雞pizza, 煙肉芝士扁意粉同埋沙律餐。每個餐都送個沙律同包野飲。呢間日式西餐廳,咖啡同每個主菜都好有日本元素,鍾意fushion菜的人大大推介。本身以為個芝士意粉好漏,但又做得剛剛好,個pizza都好有驚喜。我自己最欣賞就係個沙律餐的南瓜餐,好甜好足料,雖然都打得creamy,但又食到一絲絲南瓜,真係大讚最後,我地2點坐到5點,侍應過程都會幫我地加水,唔會趕我地走,服務好好。大家真係值得一試。