2022-09-12 52 瀏覽
玩味好重既中環餐廳,有兩層,食嘢主要喺2樓😚 樓底好高,感覺都幾舒適😀主打腐皮壽司點會唔叫返幾件試吓😀炙燒洋蔥忌廉帶子、柚子左口魚、蟹膏甜蝦同埋蔥吞拿魚拖羅蓉🍣每一件都好有特色,個人最鍾意柚子左口魚,好清新,同腐皮一齊食都幾夾,朋友就最鍾意炙燒洋蔥忌廉帶子,燒得好香👍不過腐皮略嫌甜咗少少,蓋過咗原本材料嘅鮮味🙈三款特色卷物嘅名都好有貨,揀咗Miami sexy pink lady😂其實即係辣嘅吞拿魚壽司🤓擺盤好精緻,而我哋覺得佢比起腐皮壽司更加好食😆串燒拼盤,有日本生雞蛋、雞腎、雞皮、雞軟骨同雞肉😁全部都笑得好香,特別係雞皮燒到完全冇晒油膩感,送酒一流🍸 叫咗京姬純米大吟釀試吓,米味好出,甜甜地好易入口💓蟹蟹蟹蟹膏蟹子燴飯,真係爆多蟹子🤣每一啖都食到😋非常creamy 但因為有蟹子,口感就爽咗👍飽肚感足🤭

主打腐皮壽司點會唔叫返幾件試吓😀