(非會員)
朋友多番推介,話呢間龜井幾好食,於是尋日13/2/2007同四個朋友一齊去食晚飯慶祝生日,結果係..."大失所望"!先講食物質素,壽司/刺身都幾好,其他燒/炒食物則只屬一般.最神奇係其中一碟炒麵,望落好似出o西煙熱辣辣o甘,但食落竟然只係暖暖地,感覺上好似只係番熱o左一陣,而唔係即炒即食,認真麻麻.至於服務方面...就更加麻麻.落單叫o野食,叫幾次都無人理,o的侍應行來行去望到你舉手都無個肯停低理你.上菜又超慢,三吹四請都無用,普通一客壽司都要等足超過30分鐘先至有得食.另外,明明叫赤貝刺身($50),竟然又變o左赤貝壽司($22),想話換啦,個侍應話價錢係一樣,無分別,依家只係比多兩o舊飯我o地,要換o既話都只係幫我o地拎走兩o舊飯.後尾我o地發現價錢係有好大分別(差成倍),個侍應就話原先供應開o既赤貝無貨,依家只有呢隻價錢o既赤貝供應,所以壽司同刺身都係一樣,結果$50一碟兩件赤貝壽司.心諗,若果真係拎走埋兩o舊飯,得返兩片丁屎o甘細塊o既赤貝,邊個都唔會願意比$50食.最後到埋單,見到舖頭門口同收銀處大大個牌話用匯豐信用咭埋單有九折,點知個侍應話假期同假期前夕都無折扣優惠,我o地

另外,明明叫赤貝刺身($50),竟然又變o左赤貝壽司($22),想話換啦,個侍應話價錢係一樣,無分別,依家只係比多兩o舊飯我o地,要換o既話都只係幫我o地拎走兩o舊飯.後尾我o地發現價錢係有好大分別(差成倍),個侍應就話原先供應開o既赤貝無貨,依家只有呢隻價錢o既赤貝供應,所以壽司刺身都係一樣,結果$50一碟兩件赤貝壽司.心諗,若果真係拎走埋兩o舊飯,得返兩片丁屎o甘細塊o既赤貝,邊個都唔會願意比$50食.

最後到埋單,見到舖頭門口同收銀處大大個牌話用匯豐信用咭埋單有九折,點知個侍應話假期同假期前夕都無折扣優惠,我o地當時真係覺得超出奇,13/2同14/2兩日都唔係假期,你話情人節正日無優惠都算啦,竟然話情人節係節日假期,所以之前一日都無優惠,就實在好有問題.個侍應仲話係我o地自己無問清楚…簡直8+26 @#%&~ 話唔定o個o的咩兒童節呀…愚人節呀…婦女節呀…係唔係假日都好啦,任佢話有就有,無就無囉!既然係o甘,就唔好放個牌出o黎話有信用咭折扣優惠啦!

結論係:我絕對唔會再去幫襯.