2023-09-19
小弟食量比較大,所以決定挑戰牛扒放題!牛扒放題第一次食,第一次叫扒餐會有前菜給你。餐牌都有很多款食物!座位鬆動,而呢間自助餐有movenpick任食👍外面海鮮有翡翠螺,蝦,藍青口!更有生果,蛋糕,湯!肉眼扒:我地叫左7成熟!呢間放題係做到7成👍。肉眼扒有牛肉香味!不會太硬,容易切開!值得推薦!麥啤燉牛面頰:都唔會太硬!淡淡肉既感覺!味道不錯烤羊西冷配阿根廷青醬:羊既味道較強👍仲要唔會全熟!吃下去較嫩,唔會太硬!👍青醬令羊既有種清新感覺!值得推薦!黑松露野菌意大利飯:黑松露味足夠,可要求少飯,味道不錯。不會有生米情況。凍海鮮:蝦係彈牙,更有蝦膏👍青口和螺味道正常!羅宋湯:唔會太水,蕃茄味道強烈!👍蛋糕:朱古力味濃,較為突出!👍 Tiramisu蛋糕,都算不錯,可以試試!最後我還食左4杯雪糕,很美味!整體餐廳做法不錯,地方環境舒服,侍應服務態度良好!👍
牛扒放題第一次食,第一次叫扒餐會有前菜給你。
值得推薦!
麥啤燉牛面頰:都唔會太硬!淡淡肉既感覺!味道不錯
凍海鮮:蝦係彈牙,更有蝦膏👍青口和螺味道正常!
羅宋湯:唔會太水,蕃茄味道強烈!👍
最後我還食左4杯雪糕,很美味!
整體餐廳做法不錯,地方環境舒服,侍應服務態度良好!👍