2024-04-04 100 瀏覽
自己一年四季都鍾意食火鍋,不過喺屋企就要買好多種類先至滿足,又會食淨晒,所以最鍾意出街食火鍋放題,今次就試咗「大將」,佢哋嘅裝修樓底超高,坐位寬敞,座得舒服,冷氣亦超足,點食都唔會出汗😅試咗澳洲和牛小排放題 $368- 任選湯底,每人送頭盤一碟,有鮑魚2隻+廣島蠔2雙+牛舌+牛胸腹眼)- 佢哋除咗有唔同嘅牛及海鮮可以不斷添加,雖然又係任叫,但係一啲都唔稀塲,牛肉油脂比例好,牛肉味濃郁,好味- 自助區有各式蔬菜、丸類、炸物、前菜、麵食,醬料區、雪糕機、刨冰機、甜品同埋飲品,種類非常豐富。- 甜品有泡芙、杯裝布甸、蛋糕,仲可以自製pancake和風羊腩煲底 加$35- 佢嘅羊肉份量超足料,羊腩燜得惹味,羊腩近肋骨位嘅脂肪部位好香,好有咬口。食完羊腩煲之後,再加上湯繼續火鍋我同朋友都食得好滿足,因為真係好多種類好多選擇,而且食物品質,性價比好高👍🏻同朋友已經唸緊下次幾時再去😂

試咗澳洲和牛小排放題 $368
- 甜品有泡芙、杯裝布甸、蛋糕,仲可以自製pancake

和風羊腩煲底 加$35

同朋友已經唸緊下次幾時再去😂