2022-12-21
呢間我之前都食過幾次,真係性價比好高既一間餐廳!今日終於的起心肝分享下俾大家😂佢有個迷利自助吧,有沙律菜,麵鼓湯,飯仲有醬汁俾大家自己拎。😁未食正餐有餐前沙律食下係幾開胃既👍🏻環境好舒服,座位幾多,員工都好有禮貌。野食都好多款,又好食,價錢又唔貴😆美國安格斯牛膈肌 ($130/300g)呢個係超級超級好食!牛味好出,肉質又唔“鞋”,口感極佳。🤤我覺得係好正,而且係燒到好香,又唔會燒到痴底or燶。👍🏻容易控制,係幾好的🤭另外自己加小小鹽同黑椒,好好食!炸雞塊 (套餐+$3)燒肉轉套餐加小食同飲品都就加$15, 炸雞塊要另+$3。炸得皮脆內軟,入面好Juicy,雞塊都好滑,好正🤤又唔會落左好多鹽,個調味做得好好👍🏻三重芝士自家製和豚豬柳阿波尾雞蛋漢堡 ($65)三重芝士好邪惡,有一層芝士係溶左既芝士,好正!個包勁大,好吸引😍個和豚豬柳肉汁超多,豬味又濃,口感又超正!再配埋隻雞蛋,真係無得頂!🤩牛油粟米都幾好食,粟米粒爽口👍🏻牛油夠香。
美國安格斯牛膈肌 ($130/300g)
炸雞塊 (套餐+$3)
三重芝士自家製和豚豬柳阿波尾雞蛋漢堡 ($65)
牛油粟米
都幾好食,粟米粒爽口👍🏻牛油夠香。