2021-11-06
今日去開會展睇展覽🏸⛳️經過見到呢間漢堡飽店🍔因為今日時間比較趕,所以就決定係呢度食個午餐☕️..❤️餐廳播住一啲好輕鬆嘅音樂🎼令人感到好舒服😌環境亦都好乾淨👍服務亦都好貼心呢👍👍今日叫咗兩個餐,兩個餐都大大份、同埋熱辣辣、仲好好食添👍價錢喺灣仔區來講呢個,以呢個份量,性價比好高,值得一試☺️..🍔啡菇芝士牛肉漢堡 $88 .❤️啡菇好厚身,有少少炸過嘅感覺,所以好香口好惹味😋牛肉好juicy,味道唔錯👍..🍔軟殼蟹牛肉漢堡 $98 (推介).❤️呢個係必食😋隻軟殼蟹炸得好脆👍隻軟殼蟹亦都係好大隻🦀出面啲舖頭好多時都係得半隻或者甚至冇半隻🦀但係呢間真係成隻咁大隻🦀加埋個牛肉漢堡扒😌真係好抵食又好豐富呢👍值得推介👍👍..☕️飲品選擇亦都有好多❤️套餐包嘅或者係加少少錢嘅特色飲品都有☺️我今日喉嚨有啲敏感,所以就揀咗飲熱檸茶✅..服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️..💰$186 / 2 (午餐).🍔Two Ediots 📍灣仔謝斐道151至161金星大廈地下B舖
🍔啡菇芝士牛肉漢堡 $88
🍔軟殼蟹牛肉漢堡 $98 (推介)
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
💰$186 / 2 (午餐)
🍔Two Ediots
📍灣仔謝斐道151至161金星大廈地下B舖