2019-01-20 156 瀏覽
有位朋友係外國放大假返香港,一定要見一見面啦一行三人,去食放題就最好,因為想食咩就叫咩,仼食唔嬲我地揀左17:30至19:30呢個時段,$188一位加一,食足兩個鐘刺身唔小得,我地點左挪威三文魚,珍寶帶子,有頭甜蝦,手切八爪魚,北寄貝同玉子上碟排得好靚,不禁要留影一張!刺身下放有冰,確保鮮味。刺身屬厚切,咬落好滿足呢火炙壽司都係我必點之一火炙三文魚壽司上面加左沙律醬,精華所在! 好夾我一個人已經可以食4,5件海膽雖然冇得成版咁叫,但都可以發現佢既蹤影,就係叫海膽花之戀啦!海膽唔會苦,帶點甜 係放題能夠食到 讚讚讚炸物,串燒我都唔會放過炸物方面,我必點既係炸芝士年糕,紫心香芋丸兩者咬落都係煙煙韌韌芝士年糕中間真係夾住好多芝士架記得襯熱食朋友點左貓山王榴連炸彈未食已經聞到陣榴連味我唔食榴連既,所以朋友自己獨享就可以啦佢話榴連味係濃既,好食,可以一試串燒必點日式一口甜薯一啖一粒日式小紫薯,暖暖地軟林林食完哂呢d小食後點反個壽喜燒暖暖身壽喜燒味道調教得剛剛好,牛肉,冬菇,菜如果能夠加埋粉絲就更好了最後,甜品時間木糠布甸,豆腐花,雪糕,奶凍選擇都幾多放題性價比都幾好,可以一戰
有位朋友係外國放大假返香港,一定要見一見面啦
一行三人,去食放題就最好,因為想食咩就叫咩,仼食唔嬲

上碟排得好靚,不禁要留影一張!
刺身下放有冰,確保鮮味。
刺身屬厚切,咬落好滿足呢

火炙壽司都係我必點之一
火炙三文魚壽司上面加左沙律醬,精華所在! 好夾
我一個人已經可以食4,5件

海膽唔會苦,帶點甜 係放題能夠食到 讚讚讚

炸物,串燒我都唔會放過
炸物方面,我必點既係炸芝士年糕,紫心香芋丸

兩者咬落都係煙煙韌韌

芝士年糕中間真係夾住好多芝士架
記得襯熱食

朋友點左貓山王榴連炸彈
未食已經聞到陣榴連味
我唔食榴連既,所以朋友自己獨享就可以啦
佢話榴連味係濃既,好食,可以一試

串燒必點日式一口甜薯
一啖一粒日式小紫薯,暖暖地軟林林

食完哂呢d小食後
點反個壽喜燒暖暖身

壽喜燒味道調教得剛剛好,牛肉,冬菇,菜
如果能夠加埋粉絲就更好了

最後,甜品時間

木糠布甸,豆腐花,雪糕,奶凍
選擇都幾多

放題性價比都幾好,可以一戰