2022-08-05 36 瀏覽
又係lunch 在荃灣,又試吓新嘢,呢間日式小店 , 初時以為係食普通炸野,但原來都係多元化既日餐,即有點似集團式既炸物店,各樣都有啲,有、有弁當、有炸豆腐魚餅、有秘製雞肉彈、甘栗紫薯彈、連和牛薯蛋漢堡也有,真係估你唔到~可能因為新開無耐,所以lunch 時間唔多人,等咗一陣就可以點單我地點咗:🔸超厚肉排漢堡 套餐$60 單點$40超厚肉排係果種唔可以同普通漢堡相題並論,好適合食肉獸朋友,個漢堡唔會太dry,但肉排味道都係岩岩好。🔸爆汁肉彈漢堡 套餐$58 單點$38爆汁肉彈黎到已經被油脂吸引到食慾,原來一咬落去,真係好多肉汁散出來,再食第二啖,食到漢堡既層次分明,雖然冇醬汁包含裡面,但原來已經很惹味,唔需要再畫蛇添足🔸和牛薯彈漢堡 套餐$46 單點$26日本直送既和牛好味就肯定,但值得一讚既係,完全唔會覺得肥膩,而且食到和牛既油香味,值得回頭🔸北海道厚切薯條$16薯條夠哂脆,同埋好香口,比起連鎖店更好食
我地點咗:

🔸超厚肉排漢堡 套餐$60 單點$40

🔸爆汁肉彈漢堡 套餐$58 單點$38

🔸和牛薯彈漢堡 套餐$46 單點$26

🔸北海道厚切薯條$16
薯條夠哂脆,同埋好香口,比起連鎖店更好食
外賣自取