2021-10-07 148 瀏覽
我鍾意食日式放題,大喜屋係我嘅首選,二百幾蚊就可以食到多款食物,其中包括刺身、壽司、一品料理、炸物、燒物、鍋物前菜、甜品等等,款式選擇多樣,一個價錢就可以試晒,任食兩小時!落餐好方便,自己嘟QR code落單,上菜好快冇漏單,店員都好快手熱心,Keep住一路都有收碟。另外仲有自助區可以自取飲品,飲品款式好多汽水、台式罐裝飲品仲有清酒白酒等等,酒精飲品都任飲真係好抵~自助區仲有個款前菜沙律、熱食、甜品等等。不得不提嘅就係Häagen-Dazs同埋movnpick 雪糕都係可以喺自助區任攞任食!魚生好夠新鮮,款式都好多,仲有拖羅可以食添~另外必食仲有燒牛舌、比目魚、芝麻雞翼,呢啲都係我嘅至愛~
我鍾意食日式放題,大喜屋係我嘅首選,二百幾蚊就可以食到多款食物,其中包括刺身壽司、一品料理、炸物、燒物、鍋物前菜、甜品等等,款式選擇多樣,一個價錢就可以試晒,任食兩小時!