2017-09-14 525 瀏覽
今日同朋友訂咗枱到極尚大喜屋食下午放題, 諗住下午唔係咁多人, 但竟然去到門口都有十幾廿人排緊隊, 仲聽到有人講話冇訂枱冇位食, 認真誇張。 安排入座後環境及裝修都唔錯, 我們二話不說即刻點嘢食 檯面放有兩本簿是點餐專用紙。 選擇種類亦算很多 點餐紙都有十一張可供選擇放題刺身嚟講算唔錯 ,新鮮鮮味,值得一讚係 刺身厚切有口感雖然壽司 size較細 ,但餡多飯少仲正 唔使食咁多飯串燒蝦亦非常好味, 又係值得一讚 好多放題的串燒虾都不新鮮, 但這裡的蝦非常新鮮彈牙。燒帆立貝果汁都好味,但太多沙律醬比較 heavy軟殼蟹及海膽手捲正常 , 係飯比較多啲, 如果調返轉餡多啲會正好多 夏日炎炎 整罐韓國啤酒, 好爽呀 ~味道清淡易入口。 香辣霸王蟹 好夠誠意 真係畀足一隻蟹, 味道唔錯 ,新鮮程度還可以。 蘆筍炒珊瑚蚌, 蘆筍嫩滑珊瑚蚌野味其實仲叫咗好多嘢食 不能盡錄。 這餐十分滿足, 最後值得一提嘅係 haagen dazs, movenpick雪糕 不過只有一個 冇得添食

, 我們二話不說即刻點嘢食 檯面放有兩本簿

是點餐專用紙。 選擇種類亦算很多 點餐紙都有十一張可供選擇

放題刺身嚟講算唔錯 ,新鮮鮮味,值得一讚係 刺身厚切有口感

雖然壽司 size較細 ,但餡多飯少仲正
唔使食咁多飯

串燒蝦亦非常好味, 又係值得一讚
好多放題的串燒虾都不新鮮, 但這裡的蝦非常新鮮彈牙。

燒帆立貝果汁都好味,但太多沙律醬比較 heavy

夏日炎炎 整罐韓國啤酒, 好爽呀 ~味道清淡易入口。

蘆筍炒珊瑚蚌, 蘆筍嫩滑珊瑚蚌野味

不過只有一個 冇得添食

2017-09-11