2022-07-25
減咗肥咁耐,都想比自己有一日cheat day放鬆一下,所以就揀咗嚟食放題,乜都有得食,完全唔使怕啲嘢唔啱食!觀塘呢間極尚大喜屋位於鱷魚恤中心,位置真係超級方便,一出觀塘地鐵站行3分鐘已經到!地點取勝!一入到嚟,好彩算早到,如果唔係都要排一排隊先可以入座,一坐低等,即刻掃QR code不停叫嘢食等待期間,就即刻去拎嘢飲, 拎小食!要食返夠本先走!呢度嘅甜品種類都好多,又有雪糕又有蛋糕,滿足晒各位女士第三個胃嘅要求!呢度嘅刺身都幾新鮮!每樣都唔會中伏,可以叫唔同刺身黎試!滿足晒你所有要求!而呢度嘅熱食都唔錯!燒菠蘿都幾好食!另外燒魚都幾正,點埋沙律醬食,真係幾鮮甜!嘢飲方面,我見好多食下都拎咗自家製嘅茶嚟飲,有玫瑰味,同埋白桃烏龍味,都幾唔錯,我仲飲咗好多枝添!買單嚟㗎呢度嘅價錢都算幾合理,質素對得住呢個價錢,下次一定會再嚟食!