2019-10-12 4135 瀏覽
同事gathering……同舊同事keep到係一件唔容易既事👏 今次大家想食放題,所以就揀左一間位於尖東既日式放題。店內環境好大好寛落,除左可以劃紙仔外,外面仲有啲海鮮、冷盤、甜品、飲品及雪糕等自助任飲任食,夠哂多元化👍-頭盤先嚟一客魚刺身,刺身切到好薄,件件近乎透明,而一整條魚骨掛喺刺身船上,好有霸氣😄😄-刺身款式都幾多,當中特別喜愛象拔蚌、帶子及赤貝,象拔蚌超級爽彈,咬到索索聲,好crazy😍😍 帶子十分軟腍,鮮甜味美,唔會有腥味😋 赤貝色澤紅潤亮澤,十分Q彈☺ 壽司也很不錯,花之戀同海膽壽司,我地喪食咗好多件😄😄-至於熟食亦包羅萬有,天婦羅、串燒、燒物、一品料理等一應俱全👍 最估唔到嘅係哩度既湯烏冬原來咁好食,絕對可以媲美外面既烏冬店!而我每次放題必點既芝麻雞翼,亦有質素保證👍淨係我自己都啪左4隻😋😂 雪糕方面一啲都唔孤寒,有Haazgen Dazs同Movenpick任食,絕對值回票價💕-總括而言,放題有如此高既食物質素,實在難得少有,加上店內環境寬敞舒適,是我必定回妨的店👍
同事gathering……
頭盤先嚟一客魚刺身刺身切到好薄,件件近乎透明,而一整條魚骨掛喺刺身船上,好有霸氣😄😄

2019-09-20
  • 火炙壽司