2023-12-05 92 瀏覽
今日同朋友去完迪士尼 我哋就近近地喺青衣度食埋夜晚飯先返屋企啦 🥹 果然青衣真係好多美食同埋性價比好高 我哋去咗位於青衣嘅玖子茶👅 玩咗一日真係好肚餓 所以我哋都叫得比較多 我朋友叫咗一個沙嗲肥牛飯配凍奶茶! 肥牛超級多 超好食 好入味 每塊牛肉都充滿着濃濃嘅沙嗲汁香味 我個人來講好鍾意 ❤️ 是我就見到佢哋原來有每日精選 我就叫咗一個星期五精選 午餐肉雙蛋飯! 超級香呀! 無論係午餐肉定係雞蛋都煎得刚刚好😉 午餐肉果種油香 拌飯食真係一流👍🏻👍🏻👍🏻 我哋仲叫咗兩個小食 佢哋嘅無骨鳳爪份量都唔少 偏酸味比較重 我自己都幾鍾意 另外一個牛奶咖啡麵包,就更加令我surprise 麵包係烤過 加埋美碌煉奶真係又甜又好食 性價比好高 💓💓💓 我今次見到有人點左一人火鍋! 份量唔少 好吸引 等我下次再黎試🥰💓💓