2022-08-13
🧳最近放假日勁忙🏡有時真係冇時間坐低好好咁食一個午餐呢❤今日順路經過佐敦呢間新開漢堡包舖🍔所以就即刻買咗兩個漢堡包餐做午餐☺️佢哋嘅漢堡包套餐唔錯👍🈶️驚喜🥳🍔和牛牛肉漢堡 $68:呢個和牛漢堡嘅牛肉質地超嫰滑又係夠多汁👍唔會鞋颯颯仲煎🉐️好香添🥳鍾意佢漢堡包裏間🈶️生菜🥬🈶️青瓜🥒咬落口嘅時候「索索聲」好清爽呢😋呢度個漢堡包你可以追加一啲配菜❤呢間好特別🥳因為佢哋用嘅係「日本蘭王蛋」🥚平時自己買盒日本蘭王蛋唔平🥚所以我就+$10加多隻煎好擺埋落去個漢堡包裡面一齊食😍我自己就覺得好抵食喇🥳🍔豬柳日本蘭王蛋漢堡 $58:佢哋呢度除咗和牛牛肉漢堡好食之外😋我今次仲試埋佢地呢個「豬柳日本蘭王蛋漢堡」😍呢個都同樣係咁出色👍佢嘅豬肉口感唔錯😋色澤天然😋呢個抵食因為漢堡包已經有理日本蘭王蛋喇🥳超喜歡呢😍🥤跟餐+$16 柚子茶 honey citron tea :加$16就可以有一杯大杯嘅柚子茶👍佢嘅柚子茶一啲都唔係「稀」❤️味道適中😋除咗柚子茶之外😍我見佢地仲有泰式奶茶、泰式咖啡☕️我喺度等緊外賣嗰陣時都見到有啲人買外賣嘅時候會order泰式奶茶🧋下次我都要你試吓先得🥳
外賣嘅時候會order泰式奶茶🧋下次我都要你試吓先得🥳