2017-07-25 3925 瀏覽
行開 太子 唔想又食樓上Cafe 特別想食燒肉同刺食 燒肉好怕多煙 又怕燒焦 換個個鐵架又好唔環保喎不過今次多左張 牛油紙 就無有怕【三文魚骨湯】頭盤開胃湯 超中意濃厚味魚湯 😌 不過就唔係好認得出係三文魚嘅味道🤔【刺身】大刺身蝦 只要like 佢地個Facebook 就有👍 成隻手掌咁長🙌🏻帶子 唔係到到有 而且有鮮味無雪味 馬刀貝 超好食 好爽口鮑片 我就麻麻地 男友就喜歡(章魚 北寄貝 三文魚 甜蝦)總括都幾好質素 如果擺設方面再進一步就更好啦【海鮮燒物】 虎蝦 大大隻 燒完食 啖啖肉帆立貝 放爐邊慢慢燒 好鮮味多春魚 用左油紙 終於唔會散呀 法式香草龍利柳 入口油份充分 唔錯的選擇蒜蓉牛油青口 慢慢燒 牛油味 加甜了 青口的味道【肉類燒物】法式香草羊架 必吃 真係勁鬆軟 又厚身 蛋白質又高一口和牛 鹽燒牛肋肉 鹽燒/地獄牛舌 七味牛柳肉 話明燒肉放題當然要食牛架啦 一口和牛就最得我歡心 牛肋肉嘅質素尚算不錯 牛舌就比較有啲乾 香草雞太腳 唔洗 拆骨的雞肉係正的 而且肉汁豐厚 鹽燒豚背肋 芝味豚拖羅 切得薄薄地 比較上呢就考驗到大家燒肉啦功夫【炸物】超甜一囗蕃薯 令人喜出望外
行開 太子 唔想又食樓上Cafe 特別想食燒肉同刺食

【肉類燒物】
法式香草羊架 必吃 真係勁鬆軟 又厚身 蛋白質又高
香草雞太腳 唔洗 拆骨的雞肉係正的 而且肉汁豐厚
【炸物】
超甜一囗蕃薯 令人喜出望外 外層薄而脆 食起來 一點也不油 甜度可以再高小小
海老天婦羅 大大隻炸蝦天婦羅 外層亦都非常之薄 值得嘉許
【自家煲涼茶】食完啲熱氣嘅燒肉 又唔想飲高糖分嘅汽水 可以選擇自家製嘅涼茶 又唔會太甜但係呢又可以下火 足足飲咗三杯

晩市 $208+$40 升級放題優惠
15 分鐘 (堂食)