2014-04-15 688 瀏覽
點樣用性價比來形容餐廳,就係明顯有不足,但因為價錢合理及有其他優點所以先會考慮間餐廳最大問題就係太多人,鋪位太細,「搭台」係少不免的情況,而且基本上都好多人等位,所以如果你7點幾想去食的話都好大機會要等.......再等........都係等不過老實講,老闆都知道問題所在,所以態度好NICE,完全係華仔講的服務態度我點了一個NO.1的法國鵝肝牛柳,有餐湯多士、小食(燒扇貝)、MAIN和一杯餐飲(我選珍珠奶茶),都係收你$82加1可能你會話都差不多要$100一餐,但你諗下大家樂都收50-60一個扒餐,其實都算係咁啦到味道啦,餐湯多士味道剛剛好,唔會好咸,熱辣辣小食(燒扇貝)、成個餐的敗北,明顯係隻扇貝本身無咩味所以燒汁味過濃,不過小食就算啦MAIN法國鵝肝牛柳,酥皮好香口,鵝肝味偏淡,所以配上酥皮食岩岩好,唔會太流,牛柳係全晚最有誠意之作,好軟熟,好入味,主要係牛肉同黑椒,總之就一啖接一啖食得好舒服餐飲珍珠奶茶就一般般啦,但唔係凍0水都算係咁最後成餐食完感覺好飽,滿足的,一百蚊唔使食咁多好野,坐逼D又有咩所謂呀,性價比取勝

到味道啦,
餐湯多士味道剛剛好,唔會好咸,熱辣辣
餐飲珍珠奶茶就一般般啦,但唔係凍0水都算係咁

2014-04-14