2023-05-28 73 瀏覽
上星期午餐同同事去食呢個lunch set!🩵離地鐵站唔遠 行5分鐘左右就到我地點左12貫壽司盛合同刺身set全部都配有湯品 沙律同甜品~牛奶布丁🍮刺身set都好豐富 有厚切三文魚 油甘魚 帆立貝 赤蝦同真鯛🐟 另配白飯🍚全部刺身都好新鮮 而且擺盤好靚 🦐赤蝦肉質彈牙 蝦膏都好鮮好好味🥹三文魚紋理好靚 啖啖肉 帆立貝肉質結實 有檸檬做間場 味道更清新.12貫壽司set分別有加拿大海膽 蟹肉🦀 牡丹蝦魷魚 帆立貝 大拖羅 中拖 油甘魚 金目鯛 深海池魚 鰆魚🐟喜愛拖羅既人一定會好開心!因為佢中拖同大拖都有!😍大拖入口即溶 魚油香 中拖都非常正 食完之後完全唔捨得飲啖茶去沖淡口入味既香氣🥹帆立貝勁大粒啖啖肉 各款鮮魚都加上不同調味 絕不馬虎 性價比極高我最愛一定係深海池魚 魚肉帶甘甜 有清爽口感得黎又有豐富魚油香 加拿大海膽也好creamy 蟹肉軍艦份量好多滿口滿足的 一定會再幫襯下次要試下佢既omakase🫶🏻😋
上星期午餐同同事去食呢個lunch set!🩵
離地鐵站唔遠 行5分鐘左右就到