2025-08-13
喺香港有生猛海鮮又有靚牛肉嘅任食火鍋放題餐廳真係唔多,銅鑼灣牛之鍋無論性價比、食物質素同服務都符合晒我嘅要求😎 仲要晚市無限時任飲任食😱 B餐$298晚市放題今次食牛之鍋B餐($298/位),可以一人一鍋👍有雞煲、刺身、和牛、海鮮自助吧,仲有超正嘅自己夾生猛活蝦😍 仲有勁多串燒甜品, 性價比超級高🫶🏻 🌟肉類美國極尚牛肉、澳洲羊肩肉、特選豚肉,美國極尚牛肉質素好靚,油花分布均勻,食幾碟已經回本👍 羊肉都唔錯,配搭麻辣鍋底好掂🫶🏻 🌟海鮮呢個真係好有驚喜,真係好正呀,有生猛靚蝦任夾👍 新鮮靚蝦,果然唔同啲,肉質爽口彈牙又鮮甜,必食推介👍 海鮮自助吧有超大隻嘅生蠔、鮑魚、紐西蘭青口等等,滿足晒海鮮控🫶🏻 鮑魚彈牙無腥味,蠔又大又飽滿,必食💪 🌟其他刺身、串燒、連乳鴿都有😱 呢個價錢真係冇得彈😬 🌟飲品啤酒、罐裝飲品、茶飲、咖啡果汁全任飲👍🌟自助區:蔬菜吧乾淨整潔,丸類一應俱全,連響鈴腐皮都有💕 🌟甜品燒榴槤係我嘅首選😎 大大嚿好香甜👍 心太軟都唔錯,即叫即焗😍 仲有焦糖燉蛋、宇治芭菲等等,甜品胃請預留空間🤣🌟環境與服務座位寬敞無壓迫感,如果book到卡位仲正😬 服務方面補菜速度好
B餐$298晚市放題
🌟肉類
🌟海鮮
🌟其他
刺身、串燒、連乳鴿都有😱 呢個價錢真係冇得彈😬
🌟飲品
啤酒、罐裝飲品、茶飲、咖啡果汁全任飲👍
🌟自助區:
蔬菜吧乾淨整潔,丸類一應俱全,連響鈴腐皮都有💕
🌟甜品
🌟環境與服務
座位寬敞無壓迫感,如果book到卡位仲正😬 服務方面補菜速度好快,完全冇漏單嘅情況🫶🏻
呢個價錢喺銅鑼灣嚟講真係冇得輸,任飲任食仲可以自己夾海鮮,喺香港放題餐廳真係少見😎 真心推介俾大家💕