今日難得同姐妹周年紀念約會,就揀左呢間北角嘅夏娃去食喇諗住食下德國豬手,飲下德國啤chill下🧏🏻‍♀️🧏🏻‍♀️♥️♥️嚟到好彩有訂位咋,坐左一陣已經full曬🥲勁呀!我哋叫左個2人餐dinner set,沙律有煙三文魚卷,頭盤嚟講份量還可以喇,有心機嘅擺盤,跟住有2碗餐湯。等左15分鐘左右就出今晚嘅主角喇德國豬手喇,我哋特登叫佢唔好切比我哋打左卡先😆唔好意思港女左我個姐妹一見到,嘩!點食啊佢仲用隻手嚟量一量🤫🤫🤫因為疫情關係,佢哋醬料轉左用獨立包裝嘅芥末,仲要係Heinz牌子,呢隻黃芥末配豬手好夾好出呀豬手味不得了,隔無奈,意粉又到了woooo~~~~係帶子意粉🍝呢個意粉不得了呢,賣相太靚了汁水包住曬啲意粉😮‍💨😮‍💨😮‍💨食完一啖又想嚟一啖😚好滿足了,跟住咁上下就上甜品窩夫了,呢個甜品因為太飽關係都食唔曬😭我哋見到仲有西班牙菜乳豬,呢個又係好想試,唯有下次喇😆我哋會再嚟架等我♥️
今日難得同姐妹周年紀念約會,就揀左呢間北角嘅夏娃去食喇

跟住有2碗餐湯。等左15分鐘左右就出今晚嘅主角喇
德國豬手喇,
我哋特登叫佢唔好切比我哋打左卡先😆唔好意思港女左
我個姐妹一見到,嘩!點食啊
好出呀豬手味
不得了,隔無奈,意粉又到了
woooo~~~~係帶子意粉🍝呢個意粉不得了呢,賣相太靚了
輕煎刺身帶子配蟹子龍蝦汁意粉

德國燒豬手配酸椰菜,燒薯角