2018-10-05 57 瀏覽
為慶祝同事升大經理,緊係要食餐好賀下佢。之前食過一間S2上環幾好,又可以用OpenRice 優惠卷,緊係立即行動!門外門內都好有日式居酒屋感覺!一行四人,點了幾款不同既套餐!先來沙律加刺身,鴨胸好香煙燻味,三文魚,牡丹蝦剌身好新鮮!香檳焗岩蠔,日本蠔重蠔味,加上炸蒜片同煙肉,配搭幾特別!北海道原隻粒貝,鮮甜彈牙!北海道原隻毛蟹,蟹膏用來蒸蛋,加左松露醬好香好滑,毛蟹好多肉,好香蟹味,蟹切開左,好容易食到入面既肉。海膽醬芝士焗龍蝦,重點推介,龍蝦肉彈牙,車打芝士海膽味亦好濃郁,正!脆煎鰻魚,皮脆到好似食薯片,魚肉亦很滑,不會過火!紐西蘭羊架配雞扒,羊架有少許羶味,愛羊必試!雞扒配日式照燒汁。炒拉麵既麵質似日本既冷麵,爽口彈牙!湯好清甜,蜆好大隻!炒菜亦很爽口日本直送食材,又可以用優惠卷,不錯不錯!大家要早少少定位,Request坐吧枱,可以同師傅互動一下!
門外門內都好有日式居酒屋感覺!

一行四人,點了幾款不同既套餐!

先來沙律加刺身,鴨胸好香煙燻味,三文魚,牡丹蝦剌身好新鮮!

香檳焗岩蠔,日本蠔重蠔味,加上炸蒜片同煙肉,配搭幾特別!

北海道原隻粒貝,鮮甜彈牙!

脆煎鰻魚,皮脆到好似食薯片,魚肉亦很滑,不會過火!

炒拉麵既麵質似日本既冷麵,爽口彈牙!

湯好清甜,蜆好大隻!

炒菜亦很爽口

日本直送食材,又可以用優惠卷,不錯不錯!