😍認真性價比幾高嘅 石板燒牛扒店,最平有$58-$228不等,平均都係大約$100嘅鐵板燒,深水埗區果然:抵😍牛小排 鐵板套餐 $188 ♥️😚🤤牛小排真係好高性價比嘅牛肉,軟熟稔嫩滑牛嘅部位,且油花分布均勻,好Juicy,睇睇張相每張都影到外面煎香了,裏面依然嫩滑多汁,牛小扒本身就油脂含量豐富且肉質結實,煎完好香、好正、好食🤤牛肩胛 鐵板套餐 $118反之,肩胛是牛經常運動的部位,所以肌肉較發達,肉質較結實;結實但不堅韌,適合唔鍾意食太稔、追求口感嘅朋友們;亦正因為肥瘦適中、價格相對合宜啦!係抵食之選!女生吃法:叫兩款share係基本啦!外面有沙律🥗同白飯任裝,仲有飯素😍♥️,同埋至少有六款醬汁嘅選擇,應該係三款沙律醬+三款牛肉醬,不過冇所謂啦,我都係亂加🤣🤣🤣個人食法、非常自由

牛小排 鐵板套餐 $188 ♥️

牛肩胛 鐵板套餐 $118
女生吃法:叫兩款share係基本啦!

個人食法、非常自由

2023-05-24