2023-04-29 66 瀏覽
今日上咗去天台花園. 見到東羅泰館裝修好雅緻. 座位都舒服🩷🩷🥢炭烤燒魷魚一上碟真係好吸引. 估唔到普通一個tea set係可以咁大隻魷魚. 好鬆脆香口. 配埋個醬汁酸酸地好惹味🥢泰式單骨雞翼配薯條同小朋友食一見到單骨雞翼就即刻嗌. 連小朋友都食到停唔到口🥢泰式香葉肉碎生菜包依個肉碎肥瘦均勻. 咬落去有肉汁之餘又唔會覺得好肥膩. 我覺得個調味啱啱好. 包埋生菜一齊食好清新🥢東羅泰鹵豬手配手工麵鹵豬手又係驚喜之作🙌估唔到鹵水連手工麵都吸曬鹵水味. 豬手骨膠原十足. 配埋流心蛋同酸菜 正加埋個炭烤手作雞串~配埋佢個酸辣汁啱啱好🍸椰子沙沙呢個椰子沙冰其實我真係食唔到幾多淡. 因為畀我個女搶曬. 椰子味香濃. 加埋沙冰. 夏天真係超啱🍸泰式奶茶我老公去親泰國餐廳得一定嗌泰式奶茶. 佢話呢個泰式奶茶嗰層奶泡creamy 配埋個靚茶底一流原本以為間餐廳咁靚埋單都唔平. 你睇我哋有咁多嘢食都只係300幾. 性價比好高. 平時如果同朋友嚟坐下傾下計都幾好

🥢炭烤燒魷魚

🥢泰式單骨雞翼配薯條