晚市放題2小時自選時段星期一至四 $228星期五,六,日,公眾假期前夕及當日 $248放題真係最適合一大班朋友食,咩款式既食物都有,總有一款啱你我他她😎 大喜屋好多分店,樂天大喜屋算係咁多間入面價錢經濟,質素又好既一間🤓 簡單啲講,性價比算高👍最鐘意食炸物既我,當然一黎就嗌曬炸芝麻雞翼、吉列蠔、吉列牛乳炸鮮奶、天婦羅蝦🍤 全部都新鮮炸起,熱辣辣🔥 絕對唔係炸定一大堆攤到凍曬先俾客人食😌刺身、壽司方面,選擇真係超級多😆 嗌左三文魚、北海道鮮帶子刺身,兩款都好新鮮同鮮甜😋 炙燒鰻魚、炙燒三文魚腩、芝士鰻魚玉子燒、香芒甜蝦龍蝦膏壽司都好高質😍 encore左好幾轉都未夠喉‼️熟食方面都真心好有驚喜🤩 試左西京燒比目魚、西蘭花鮑汁燴花膠,有圖有真相真係勁厚既花膠😋 食多幾塊都回到本啦‼️當然仲有我食放題必嗌既壽喜燒牛肉鍋,有碗白飯🍚俾我就正😌最後又點少得一人一杯Häagen-Dazs/Mövenpick 雪糕🍨 我地勁蠢咁傾計傾到過左last order🙈 店員都好好咁俾我地照order👍 好滿足的一餐💪🏻
晚市放題2小時自選時段
星期一至四 $228
星期五,六,日,公眾假期前夕及當日 $248

刺身壽司方面,選擇真係超級多😆 嗌左三文魚、北海道鮮帶子刺身,兩款都好新鮮同鮮甜😋 炙燒鰻魚、炙燒三文魚腩、芝士鰻魚玉子燒、香芒甜蝦龍蝦膏壽司都好高質😍 encore左好幾轉都未夠喉‼️

2021-10-11
5 分鐘 (堂食)