2020-12-25 30 瀏覽
📍怒茶巷 (葵芳)  葵廣而家真係越開越多好野食呀 😍 今次要介紹既係一間新開既良心茶飲店 怒茶巷同樣係位於最多野食既3樓 不過就係電梯旁邊既一條小巷入面 💁‍♀️ 佢地提供左四款既茶飲系列 分別係怒純茶 怒果茶 怒鮮奶同怒芝士 🔥🧀𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛 芝士三重抹茶 ($29)超有聖誕氣氛呀!! 佢地會係厚厚既芝士奶蓋上面佈上一層聖誕樹造型嘅抹茶粉 心思十足 💕 第一啖一定要飲一啖芝士奶蓋先 ☺️ 奶蓋味道剛剛好 唔會太過鹹 仲好creamy~ 而抹茶味道亦非常濃郁 抹茶控必試!! 💛 芝士四季春茶 ($26)有別於岩岩嗰杯 呢杯飲落去好fresh 🍃 如果掃街食到覺得有d膩既話就可以試下叫呢杯 👍 上層既芝士奶蓋同下面既四季春茶配合得剛剛好 而茶味道好清新 唔會有苦澀嘅味道 解渴首選!! 𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:📍葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓摩登世界31號舖Shop 31, 3/F, Kwai Chung Plaza, 7 Kwai Foo Road, Kwai Fong
📍怒茶巷 (葵芳)

[葵廣篇!!] 葵廣而家真係越開越多好野食呀 😍 今次要介紹既係一間新開既良心茶飲店 怒茶巷同樣係位於最多野食既3樓 不過就係電梯旁邊既一條小巷入面 💁‍♀️ 佢地提供左四款既茶飲系列 分別係怒純茶 怒果茶 怒鮮奶同怒芝士 🔥🧀

𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
💛 芝士三重抹茶 ($29)
💛 芝士四季春茶 ($26)

𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:
📍葵芳葵富路7號葵涌廣場3樓摩登世界31號舖