餐廳: Blue Supreme
資訊:

2020-01-12 1666 瀏覽
到依家都仲係超記得佢個🍪真係超超超好味😍😍😍食完真係有幸福既感覺🥰·Milk and cookie $50呢個係我地係openrice見到人食 但係又好飽渦 但係又想食 拖拖下就到佢地last order之後最後都係決定嗌 因為真係好想食曲奇😍佢個曲奇係即刻焗比你 係軟個種曲奇 而且好有厚度 係似係subway個種曲奇既放大版 我男朋友話佢個牛奶都好好飲 我自己就麻麻地 因為佢好重薄荷味🙊🙊但係飲得出佢個牛奶係貴d個種 唔係cheap cheap牛奶 keke·Broccolini $95呢個超photogenic 佢係成棵西蘭花中間切開一半攞左去焗脆 超好味得黎個調味做得好好🥦不過因為得一棵既原因感覺食兩下就食曬😂😂·Provencal Fries $72呢個係我地見到隔離檯嗌左 超香 忍受唔住誘惑嗌左😏佢炸得岩岩好 唔會太燶得黎調味好好 一路食下食下望住出面既街景吹水好寫意🥰·#rbyeat#rby西餐#rby上環·📍上環東街21號地舖
Milk and cookie $50
Broccolini $95