2022-07-04
已經唔係第一次食勿當奴嫁啦,平時係荔枝角唔知食乜都會食下勿當奴,又抵食又快手又好味。今日唔食快餐食左個2人餐。二人餐($198)一人威靈頓牛柳配蜜椒汁老實講百幾蚊既餐有威靈頓牛柳食係零期望。牛柳比我想像中冧身酥皮多左少少蛋液,而整體都比較甜口,醬汁係港式既蜜椒汁,唔可以話同威靈頓牛柳唔夾,不過就太甜身了。最後都係個句百幾蚊既餐有威靈頓牛柳黎講其實已經好足料,味道都唔錯嫁啦。乳豬卡邦尼意粉非常有趣既組合!卡邦尼意粉本身已經係水準之上,加上香脆既乳豬睇落完全冇關係既兩件事意外既夾,佢跟埋既乳豬醬都意外地適合放係卡邦尼意粉上面。非常推薦大家試下呢個意粉!餐飲有汽水同自家製飲品我哋揀左花旗參蜜同蘋果茶。個人唔好花旗參蜜,但同行既人都話幾好飲,至於蘋果茶就一向係我最愛,亦係長期熱賣既飲品,佢既蘋果味好清新亦唔係好甜,可以解渴解膩。友利冰室 x 勿當奴 (荔枝角)荔枝角長順街15號D2 place 2期1樓109號舖滿分5個😋味道😋😋😋😋😋抵食😋😋😋😋😋環境😋😋😋😋服務😋😋😋😋😋
二人餐($198)
一人威靈頓牛柳配蜜椒汁
乳豬卡邦尼意粉
餐飲有汽水同自家製飲品我哋揀左花旗參蜜同蘋果茶。
友利冰室 x 勿當奴 (荔枝角)
荔枝角長順街15號D2 place 2期1樓109號舖
滿分5個😋