2013-04-22
果日阿媽生日,諗住同佢入元朗睇吓有咩好食啦!點知行過呢間扒房門口,阿媽話想食咸豬手,咁就去左呢間扒房試吓啦!點知果陣係晚上六點半左右都已經座滿人,等左十分鐘左右,已被人安排入坐!入到去,嘩!嘈到拆天呀!因為真係坐到檯檯滿!侍應好快就送上餐牌!我地點左一個鐵版牛柳,同德國咸豬手,點完............唔夠兩分鐘............個湯同多士已經送到...........真係快到有點可怕,個白湯味道一般,有啲淡,個紅湯就好鬼足料,好多牛肉片,味道幾鮮甜,塊多士好鬼死趣,好正!真係..........快到呢..........湯都未飲完.........隻豬手已經送到........個牛柳亦再一分鐘後趕到!講吓啲食物質素先!隻豬手大過兩隻男士拳頭,超巨型,味道幾好,好易入口,不過有啲肥,要切左塊皮食,隻豬手都好入味,係啲薯條有少少"淋"同唔熱囉!到個鐵版牛柳都好大塊,我叫左七成熟,切出嚟好軟,好正,而且無乜油,幾好食!不過呢度真係好抵食,埋單每位都係$80度!
入到去,嘩!嘈到拆天呀!因為真係坐到檯檯滿!
侍應好快就送上餐牌!
講吓啲食物質素先!
不過呢度真係好抵食,埋單每位都係$80度!
題外話/補充資料:
順帶一題,呢度啲侍應雖然真係忙到對腳好似未停過咁走嚟走走,但佢地都仲可以對啲客有講有笑,仲好有禮貌,呢種咁敬業樂業嘅精神,真係值得加許!