2021-08-08 21 瀏覽
炎炎夏日想食啲輕怡少少嘅野,同朋友喺尖沙咀附近行完街,去咗呢間位於彌敦道恆豐中心地下的「Lockeroom Express」食lunch。店內裝修佈置以足球為主題,啱晒一眾球迷⚽️餐廳採取自助形式點餐及取餐,另外餐具同餐湯都係自取冰島鮮蝦菠蘿漢堡漢堡包印有餐廳名字,好特別,麵包口感鬆軟,帶有牛油香!Juicy又鮮甜嘅菠蘿夾住脆炸蝦堡,香脆可口,啖啖鮮蝦肉🍤伴碟仲有金黃香脆炸薯條,夠晒飽肚煙三文魚露筍南瓜汁扁意粉扁意粉軟硬適中,有麵粉香~加左南瓜汁、露筍、煙三文魚粒及南瓜粒一齊烹調,配搭都幾特別,好好食哦波士頓活龍蝦半隻配蝴蝶粉可以選配鮮番茄汁或白松露忌廉汁,我就揀咗酸甜開胃的鮮蕃茄汁🍅波士頓龍蝦肉都幾彈牙,味道鮮甜~配上帶嚼勁的蝴蝶粉,好吸汁呢特濃朱古力蛋糕合共有四層的特濃朱古力蛋糕,入口軟滑,層次同口感都好豐富,甜甜的,帶香濃朱古力味熱檸檬水及熱咖啡

餐廳採取自助形式點餐及取餐,另外餐具同餐湯都係自取

冰島鮮蝦菠蘿漢堡

煙三文魚露筍南瓜汁扁意粉