2008-09-01 14 瀏覽
本來諗住食呢間嘅鄰居pizza店嘅, 點知係無book位嘅情況下要等成25張枱, 都係轉軚穩陣d. 呢度細枱都要等12張先到, 不過可能人嘅流量快d, 所以只係等左半個鐘已經有位啦. 兩個人叫左一個推介嘅燕肉餃貢丸冬粉, 有d酸酸辣辣feel, 啱晒我口味. 個冬粉好似平日食嘅粉絲, 不過就粗d同淋d. 加上個湯幾糊口, 所以都幾飽肚. 仲叫左個雞肉石鍋飯, 雞肉就幾"鞋", 不過d伴飯嘅配菜就好好味, 尤其係個辣泡菜, 好味過好多韓國舖頭. 仲有個卥水蛋配卥水豆腐, 18蚊一小碟有一隻卥水蛋開邊同幾件豆腐, 都幾好味. 特別係個卥水蛋入晒味, very nice. 野飲就試左桂圓珍珠蜜, 甜甜地都唔錯.

野飲就試左桂圓珍珠蜜, 甜甜地都唔錯.