2022-09-16
📍啖啖燕窩觀塘工廈不嬲收埋好多高質隱世小店,今次就貢左上去呢排都好hit既啖啖燕窩~補品要燉要煲好麻煩?有無啲即食架?拿,呢到就幫到你喇~呢到出名即食補品湯品同埋蒜香小食,啱哂生活忙碌又想滋補下既大家😚🤤👅蜂蜜3.6牛奶木瓜燉桃膠 $48桃膠簡直係女人嘅恩物,佢可以養顏潤燥,亂畫肌膚仲可以增加皮膚彈性,不過記住孕婦就唔應該食咁多啦~加咗蜂蜜落去牛奶,簡直係潤上加潤,桃膠份量重要好多添👅 蜂蜜菊花杞子燉雪燕 $58如果唔鍾意牛奶嘅朋友,就可以試吓呢個啦,雪燕份量都係超級多,完全係補品嘅味道🥹👅 特濃4.3牛奶燉桃膠 $48如果好鍾意牛奶嘅朋友,就一定要試吓呢個啦,佢嘅牛奶味係超級香濃,連埋桃膠食冇得頂~👅 蒜香花膠 $98呢個私心推介俾大家,蒜蓉嘅份量係超級超級多,花膠都有三大舊,如果俾我送飯嘅話,應該食兩碗都冇問題😂花膠仲要幾厚痴立立,完全係巨量骨膠原😋👅 椰皇竹笙烏雞燉花膠湯 250mL呢一碗湯就啱晒平時工作忙碌嘅打工仔,入面有椰子竹笙仲有好大舊花膠,即開即飲,或者拎返屋企翻熱就飲得,無味精,又方便又健康。
👅蜂蜜3.6牛奶木瓜燉桃膠 $48
👅 蜂蜜菊花杞子燉雪燕 $58