今次黎到另一間望海環境靚既鐵板燒餐廳✨餐廳位置方便,師傅都好talkative😆成餐飯食得好開心呀!我地今次就叫左兩個Dinner Teppanyaki Set($1380):季節前菜— 貝沙灣魷魚彈牙有嚼勁,三文魚籽唔腥爆漿,魚皮激似腐皮🤣季節刺身— 鯛魚及拖羅兩款刺身都好柔軟,甘油香滿滿,唔需要再加調味,原汁原味食更好食😋淮山魚湯湯面有薄薄魚油,湯頭清甜濃郁,飲落喉嚨覺得好滋潤!香煎銀鱈魚師傅將魚皮煎脆,好似食緊紫菜咁😆魚肉外面微脆,內裡香軟入味💛野生大虎蝦蝦肉鮮香彈牙,鐵板燒果然火侯十足,令蝦入非常入味。南非鮑魚鮑魚好新鮮!師傅用牛油、胡椒、鹽等簡單調味已經非常出色,肉質煙韌入味,就算食到中間都仲係好彈牙,唔會覺得冇味。美國頂級牛肉(厚/薄燒)美國牛肉保留微微嚼勁,但唔帶筋。牛肉粒肉質鮮香,厚切會食到更多牛肉原汁原味。而薄燒將牛肉捲起蔥蒜,比較香口,個人口味比較鍾意薄燒😍鹿兒島櫻花蝦炒飯配炒什菜炒飯完全做到鐵板燒炒飯精髓—粒粒分明😋夠曬惹味,食唔停口!最後仲有日本雪糕—柚子雪葩😋清甜解膩!依家餐廳推出消費券優惠,叫兩個set仲會送以下任何一樣😆:1)澳洲龍蝦2)日本象拔蚌3)清酒

季節前菜— 貝沙灣魷魚
彈牙有嚼勁,三文魚籽唔腥爆漿,魚皮激似腐皮🤣

季節刺身— 鯛魚及拖羅

淮山魚湯
湯面有薄薄魚油,湯頭清甜濃郁,飲落喉嚨覺得好滋潤!

香煎銀鱈魚

野生大虎蝦
蝦肉鮮香彈牙,鐵板燒果然火侯十足,令蝦入非常入味。

南非鮑魚

美國頂級牛肉(厚/薄燒)

鹿兒島櫻花蝦炒飯配炒什菜
炒飯完全做到鐵板燒炒飯精髓—粒粒分明😋夠曬惹味,食唔停口!

最後仲有日本雪糕—柚子雪葩😋清甜解膩!

依家餐廳推出消費券優惠,叫兩個set仲會送以下任何一樣😆:
1)澳洲龍蝦
2)日本象拔蚌