2024-02-08
將軍澳PopCorn商場有間漢堡包舖,就位於Star Cinema 隔離,平時睇戲前後去食十分就腳,即日仲可享有9折優惠!佢哋嘅burger同薯條都係即叫即整,預要等8至10分鐘。我揀咗堂食 ,啱啱整起熱辣辣先最好食架嘛🤭~Super Mac ($112)呢個係雙層芝士安格斯牛肉漢堡,份量十足!店員仲好細心,畀咗個三角紙袋我包住食得放便啲。嗰塊漢堡扒真係好厚身,牛味十足仲好嫩滑。Double patty 咬落更係大滿足!😍 不得不提個brioche麵包,烘到外脆内軟,口感一流👍🏿+$40 upgrade 上combo,有薯條+熱檸水仲+$15 叫咗酸忌廉牛油果醬,有一大兜,酸忌廉配上即炸嘅粗薯條真係好夾,仲食到一粒粒嘅牛油果,幸福感滿瀉🥰最後所有嘢都食晒🤭 下次會試埋佢嘅自家製milkshake。
Super Mac ($112)
+$40 upgrade 上combo,有薯條+熱檸水