肥仔書友生日,當然要好好慶祝,要食到佢滿肚腸肥揀呢間大喜屋中最豪既放題實無死。見大家戰鬥力咁強,於是我樣樣都叫d自己過下口癮,心諗食吾哂有壽星肥仔包底(哈~講笑,我當然食得哂先叫,吾做大嘥鬼)以下係我既encore之選茶碗蒸滑得黎又有淡淡蛋同上湯味,仲加埋蟹肉鳴門卷。份量適中,一人叫一碗都吾怕浪費過多胃容量。魚生鮮味十足,特別係甜蝦同赤海蝦。食左半個鐘左右,侍應提我地可以出去拎海膽手卷。每人每次可拎兩卷。海膽creamy吾腥,而且份量吾吝嗇。連平時怕腥既書友見我地食得咁滋味都忍吾住食左卷。炸物我試左芋泥丸、芝麻雞翼同榴槤炸彈。最鐘意佢個榴槤炸彈,一口咬開,真係好似炸彈咁榴槤味爆哂出黎,隔離吾食榴槤既就立即彈開丈遠。呢款水果蔬菜汁幾好飲,少甜,第一啖係水果味,然後有蔬菜味係個口慢慢滲出黎。鮑魚都係任叫,先黎4隻,彈牙吾韌,壽星好欣賞,所以再叫多兩隻。之後出去拎雪糕甜品發現仲有榴槤糯米糍食。本身估計係榴槤炸彈未炸既fd,點知佢個榴槤餡仲勁過炸彈,好濃郁份量又多,如果個皮煙韌d就perfect池。必食Movenpick朱古力雪糕。臨走見到coca cola plus都有提供,果然夠細心。

以下係我既encore之選

茶碗蒸滑得黎又有淡淡蛋同上湯味,仲加埋蟹肉鳴門卷。
份量適中,一人叫一碗都吾怕浪費過多胃容量。

魚生鮮味十足,特別係甜蝦同赤海蝦。

食左半個鐘左右,侍應提我地可以出去拎海膽手卷。
每人每次可拎兩卷。

炸物我試左芋泥丸、芝麻雞翼同榴槤炸彈。

之後出去拎雪糕甜品發現仲有榴槤糯米糍食。

必食Movenpick朱古力雪糕。

臨走見到coca cola plus都有提供,果然夠細心。