2022-10-28
📍#老屎忽係油麻地#oldszefood #老屎忽 #老屎忽食飯 #老屎忽搵食 #老屎忽都要OT #油麻地又香又臭蒜油雞球魚麵撈(半份)$38蒜味係令人又愛又恨嘅一種口味🤣食完個口會留一股濃濃香香的氣味,唔係個個都頂得住,不過見到個名就忍唔住叫左。有3粒熱辣辣脆卜卜嘅炸雞球,加自家製嘅魚麵,十分惹味😋😋辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈(半份)$38食得辣嘅朋友一定唔可以錯過呢款。鴨絲撈埋麻辣魚麵食落又辣又想繼續食。鴨絲份量都多,唔會話得幾舊。港式多士三併 配黑松露醬 $33多士食得多,但係未試過一次食3款唔同嘅多士,有墨魚滑蝦滑同埋蝦滑,當中各有特色。「我要哂」小食拼盤 $40想食小食但又唔想淨係得一款簡,呢個小食拼盤絕對係恩物,有齊三款唔同嘅小食,有香腸,燒賣同埋魚兵團🥰魚事者 (鴻達樓) (旺角)📍旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖
又香又臭蒜油雞球魚麵撈(半份)$38
辣你唔死麻辣鴨絲魚麵撈(半份)$38
港式多士三併 配黑松露醬 $33
「我要哂」小食拼盤 $40
魚事者 (鴻達樓) (旺角)
📍旺角登打士街55號鴻達樓地下6號舖