2023-03-04
♡消費: $358 Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺唔講唔知道,原來Neko Puff 係世界賽冠軍得獎拿破崙🏆 一直都大受歡迎,Neko Puff 將拿破崙即叫即焗,記得早少少order定👍🏻 惜才大部份都係由法國直送,用料高質,配合創意新口味,唔怪得咁多人鍾意🏆💕▪️12 款不同口味包括🔖1️⃣ 伯爵茶無花果拿破崙2️⃣ 玉桂蘋果拿破崙3️⃣ 法式栗子拿破崙4️⃣ 沖繩紫薯拿破崙5️⃣ 黑朱古力咖啡拿破崙 6️⃣ 紅豆麻薯鮮果拿破崙7️⃣ 香蕉麻薯朱古力拿破崙8️⃣ 鮮芒果拿破崙9️⃣ 韓國草莓麻薯拿破崙1️⃣0️⃣焦糖燉蛋拿破崙1️⃣1️⃣ 3.6牛乳燉蛋白拿破崙 1️⃣2️⃣ Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】1️⃣3️⃣ 荔枝香檳果凍芒果拿破崙我哋揀咗兩款口味,包括:#伯爵茶無花果拿破崙 、 #焦糖燉蛋拿破崙 🤤 拿破崙酥皮鬆化,口感鬆脆,一啲都唔硬,且牛油味香濃,食完一啖之後真係追住食🥰 中間嘅奶油夾雜着無花果😋 口感輕盈且豐富,味道亦剛好,唔會過甜😋 平時唔鍾意食甜品嘅屋企人都話好食💛😝 想一次過試兩款口味嘅朋友可以好似我咁揀Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】,就可以一次過試晒兩款口味。
♡消費: $358
1️⃣0️⃣焦糖燉蛋拿破崙
1️⃣1️⃣ 3.6牛乳燉蛋白拿破崙
1️⃣2️⃣ Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】
1️⃣3️⃣ 荔枝香檳果凍芒果拿破崙
想一次過試兩款口味嘅朋友可以好似我咁揀Give Me 2 【自選兩款口味拿破崙】,就可以一次過試晒兩款口味。🥰