2021-11-18
朋友生日當然帶佢去間有特色的餐廳慶祝生日,這裏主打特色海鮮搖盤同明太子龍蝦包,入到餐廳有一半座位是鳥籠設計好靚,打卡不錯👍火焰蜜糖雞翼-店員上枱時會淋上玫瑰花露在點火,雞翼經燒過熱辣辣香噴噴,外皮燒得香脆可口,食到好香甜甜地蜜糖味,一隻接一隻食唔停口!海鮮搖盤(有五款海鮮)這個是餐廳主打當然要試吓,海鮮包括大元貝、青口、鮑魚、海蝦和大蜆樣樣都好新鮮,配料有大肉腸和粟米🌽,然後把所有材料放入一個大袋裏面,再加入餐廳獨創的馬來西亞特色辣汁,然後再搖一搖,每樣材料到沾滿醬汁非常好食,蒜蓉味亦都好突出!明太子龍蝦包拼薯條這款菜式賣相不錯,好豐富!麵包烘得剛好,微脆帶點香口,餡料有龍蝦,蕃茄,生菜和特色醬汁,一啖咬落去,每一啖都食到龍蝦肉,肉質好清甜加埋配菜感覺好清新,醬汁調味亦適中,整體不錯!
海鮮搖盤(有五款海鮮)
明太子龍蝦包拼薯條