今日去青衣搵朋友一齊食晚飯,佢推介我嚟咗呢間餐廳,地點係翠怡花園一期(消防局對面)openrice地址標錯位,記得唔好去錯啊😂👍🏻我朋友果然冇推介錯,依間餐廳真係好高質,原來單點嘅話仲有九折,但set就冇。我地最後叫左2個set,有齊湯、主菜、野飲,真係勁抵😛前菜:南瓜湯有沙律同湯簡,我地簡左湯,濕濕地好開胃,南瓜味濃,仲有淡淡既忌廉味🤩主菜:澳洲肉眼排依個係10粒星必食推介❤️平時出街食扒成日都中伏,但依個完全唔擔心!我叫左5成熟,真係煮到岩岩好,肉勁juciy OMG🤩 仲要勁香牛味,正到冇朋友🤩 唔食會後悔😆🤟🏻主菜:黑松露野菌闊條面面好彈牙,勁多黑松露汁,味道好濃超好食😙野飲:橙汁、熱奶茶仲包埋野飲,一路食一路飲岩岩好,性價比超高❤️

前菜:南瓜湯

主菜:澳洲肉眼排

主菜:黑松露野菌闊條面
面好彈牙,勁多黑松露汁,味道好濃超好食😙

野飲:橙汁、熱奶茶
仲包埋野飲,一路食一路飲岩岩好,性價比超高❤️