2022-02-26 37 瀏覽
🍜香港有好多日本拉麵舖頭❤️今日次食呢間除咗環境靚🇯🇵主要係木系嘅裝修🪵令餐廳充滿住日本風情❤仿如置身於日本居酒屋裡面🏮而且食物水準仲唔錯呢👍🇯🇵慢煮雞原湯拉麵 $88 :帶着蛋黃奶白色嘅湯底❤️加埋糖心蛋🥚慢煮嘅雞胸肉配日式叉燒🍜賣相已經贏咗喇👍慢煮嘅雞胸肉非常之嫰滑👍令我愛上了雞胸肉呢😍個湯底又夠濃😍成碗吃光光連啲湯都飲晒👍🇯🇵北海道精選牛乳海鮮烏冬🦐$108:呢個烏冬係我下次一定會再黎Encore多次🦐湯底好濃又滑❤蝦又大隻🦐帶子又新鮮🍜烏冬質地好爽滑同彈呀👍呢個一定要試呀👍依家跟餐廳仲會每份送你一份小食🥟今次我就揀咗餃子🥟同炸薯波🍡兩款小食都好好食😋我自己本就好鍾意食餃子🥟因為佢嘅餃子實在係太好食喇😋所以我額外再嗌多咗一份呢🥟餃子煎🉐️啱啱好又新鮮❤推介推介呀👍🚩鶴旭 ..📍大角咀大全街26號地舖

🚩鶴旭
📍大角咀大全街26號地舖