(非會員)
2006-06-13 12 瀏覽
我好鍾意食峰壽司, 覺得d壽司好新鮮, 價錢又唔貴, 有幾款係必食推介, 次次去都有叫兩客先滿足...1. 芥辣八爪魚壽司- 正, 好多好多八爪魚仔, 加埋washibi, 塊紫菜仲要係脆既....冇得頂!! (但記住要落單, 佢即叫即整, 紫菜先至脆架, 唔好貪快攞bar 帶上面果d呀)2. 葱三文魚腩壽司- 三文魚蓉又香又滑, 入口即溶, 食完個口仲有好香既三文魚味。鮮味得泥又一d都唔會鯹, 百吃不厭!!! (當然呢客sushi都係要食果時先落order, 咁様塊紫菜先至脆架! 3. 帶子壽司- 鍾意食帶子既人士必食!!!! 帶子又大又新鮮, 口感好足, 正!!但係呢... 有一次我叫左個燒鵝肝醬壽司就唔係好掂, 我見佢有金薄放o係面, 好似好得意, 咁咪叫泥試lor。但係塊鵝肝燒到又苦又"鞋", 又好油, 好難食, 仲要成三十五蚊一舊, 一d都唔值。anyway, 總括呢間壽司店一流, 值得一去再去~~ ^o^ 比元氣高一個grade!!!!