2021-09-08
今次已經係我唔知第幾次食呢間餐廳,每次一諗起鹹豬手,就好想再食呢間,因為佢地會選用豬最好既部位去製作菜式,既優質又新鮮,每次去都大滿足!超級推薦👍餐廳環境夠大,好有空間感,枱與枱之間嘅距離亦都足夠,好乾淨,好舒服。😎Steak Salad 香煎牛扒沙律($192)呢個沙律超正,可以兼顧曬食肉獸及鍾意食沙律既朋友😜牛扒煎得十分有水準,仲見到內裏粉紅粉紅既牛肉,十分鮮嫩多汁,牛味濃。配上藍芝士、烤合桃、煙肉、車厘茄及炸洋蔥圈,十分豐富🥰Spaghetti “Omnipork” Bolognese 新豬肉肉醬意粉($168)最近好似有好多新豬肉菜式,今次係我第一次食,食落口感上會比起真豬肉較碎,而味道就分別不大,😉加上濃濃既蕃茄味,真係一款好味既肉醬意粉。🤣Crispy pork knuckle 招牌德國鹹豬手($308)黎the salted pig 當然要試招牌既德國鹹豬手 ,足足有1KG 咁多,認真大份,兩三個人share 都冇問題😎 餐廳早已將鹹豬手切開一塊塊,好方便食😚每塊肉都有齊香脆豬皮、嫩滑既肥肉及瘦肉,甘香既味道,加上豐富既口感層次,不愧為招牌,每次黎食都咁鍾意🤤Go Ban
Steak Salad 香煎牛扒沙律($192)
Go Banana Sundae香蕉雪糕新地($88)
今次係我第一次係呢間鋪食甜品,估唔到連甜品都咁出色!最出色既位係上層有兩大塊新鮮焗好既窩夫,熱辣辣,配上雪糕一齊食,一冷一熱,一軟一脆,勁正!🤩
Mango + pineapple smoothie($68)
水果味出,甜甜地,好味!😋
Vodka punch($68)
由夏日伏特加賓治、橙汁、菠蘿汁及熱情果製成,味道酸酸甜甜,帶有小小酒味,好開胃!🤤