2022-12-16 865 瀏覽
❄️最近好多人都追緊Nefelix嗰套「First Love」❤攪到未去過北海道嘅我都蠢蠢欲動✈️朋友仔知道左我想去北海道玩😜就即刻帶我黎呢度食番個好正嘅「北海道蟹湯拉麵」頂下癮先😛😛🇯🇵餐廳氣氛唔錯🥰我哋今次安排坐樓上❤環境充滿着日式風情🥳比我一個簡單舒適溫暖嘅感覺呢👍而且餐廳員工服務態度真係非常之好💯讚讚讚💯🦀️北海道蟹湯拉麵 $138🌈呢個「北海道蟹湯拉麵」絕對冇令我失望💯🈶️好蟹肉放咗係拉麵嘅上面🦀️用筷子一下夾起🥢啖啖蟹肉夾埋拉麵同埋濃湯嘅味道🍜真係超級正👍呢個好推介喔🥳🥳🧄黑蒜醬油湯拉麵 $98🌈呢個黑蒜醬油湯拉麵蒜香味濃🧄我覺得好啱呢個涼涼地嘅天氣食呀👍拉麵軟硬度適中🍜麵質又夠滑身彈牙🔥雪雪聲一啖麵一啖湯🍜好享受呢🥳🥳🥟日式餃子(4隻) $38🌈煎過餃子外型飽滿圓潤❤ 餃皮薄柔軟又脆卜卜🔥而且內餡仲好多汁又豐富😋餃子控一定唔會失望喔🥳🥳

🦀️北海道蟹湯拉麵 $138

🧄黑蒜醬油湯拉麵 $98