2024-01-25 50 瀏覽
🔮九宮格燒牛盛盒 呢間九宮格燒肉,唔只賣相吸引,最正就係可以一次過試哂不同款式的燒肉;全部都好新鮮,色澤亮麗🔸️和牛三角腩 :油花細密,入口即溶🔸️和牛五花 :肉脂花紋分佈平均,肉質軟嫩🔸️和牛赤身:肉質柔軟,牛味十足🔸️極黑和牛:牛味香濃,肉質軟而有嚼口🔸️和牛三筋:軟熟而有牛香餘韻🔸️一口和牛:軟綿煙韌又肉汁飽滿🔸️厚切牛舌芯: 彈牙爽口,肉味十分濃香🔸️韓式護心肉:橫隔膜位置,軟腍而甘香🔸️壺漬牛筋肉:醃得十分入味,軟熟又肉汁豐溢🔮和牛壽喜燒侍應會在客人面前即席用火槍將和牛燒至5成熟,和牛色澤亮麗,油脂分佈均勻而細密,入口超級軟綿滑溜,配以自家秘製黑松露蛋燒汁,和牛香與松露香雙重夾擊,確實滋味無窮呀~🔮柚子漬雞肉以柚子醬和其他調味料醃雞腿肉,什有清香柚子味,雞腿肉嫩滑又juicy🔮紫菜月見飯🔮蔥香月見飯再來兩款非常受歡迎的月見飯,大大飯鮮橙紅色的蛋黃,兩者分別以紫菜醉和白洋蔥碎舖滿整個碗面,拌勻月見子,前者滿載紫菜飯香,而我較喜歡後者,白洋蔥清甜又有少少洋蔥汁,個人覺得與燒肉很配呢~🔮蕉糖菠蘿乳酸店家特飲,以新鮮菠蘿蓉調配,天然果香,甜度剛剛好,加上乳酸,酸酸甜甜很好解膩🔮熱情果梳打果香濃郁,清甜
🔮九宮格燒牛盛盒
🔸️和牛三角腩 :油花細密,入口即溶
🔸️和牛五花 :肉脂花紋分佈平均,肉質軟嫩
🔸️和牛赤身:肉質柔軟,牛味十足
🔸️極黑和牛:牛味香濃,肉質軟而有嚼口
🔸️和牛三筋:軟熟而有牛香餘韻
🔸️一口和牛:軟綿煙韌又肉汁飽滿
🔸️厚切牛舌芯: 彈牙爽口,肉味十分濃香
🔸️韓式護心肉:橫隔膜位置,軟腍而甘香
🔸️壺漬牛筋肉:醃得十分入味,軟熟又肉汁豐溢

🔮和牛壽喜燒

🔮柚子漬雞肉

🔮紫菜月見飯
🔮蔥香月見飯

🔮蕉糖菠蘿乳酸

🔮熱情果梳打
果香濃郁,清甜爽口

餐廳非常闊落,人多還可以包箱,成班朋友一齊燒一齊吹水,最正係地方闊落,抽風系統強勁,唔怕食到成身燒烤味;肉又正,
員工們又好service,價錢又唔貴,晚市成日都好full,建議大家想食就要提早訂位喇!