2019-12-17 552 瀏覽
喜來稀肉相信大家已經食過呢間野好多次亦都對呢間野唔陌生,記得幾年前佢啱啱嚟香港嗰陣 係book咗位都排唔到隊入去 誇張到。。最近有一次去等於包場 因為竟然晚餐時間一個人都冇。。今次再去又再嗌咗呢個豬肉套餐 其實其他肉我都差唔多試過曬 朋友叫我一定要試吓佢嘅豬大腸 本來未食之前好驚燒吾熟 又驚唔乾淨 最後都係唔理咁多食咗先講!重點豬大腸真係超級超級超級好食!係超級好食!❤️❤️ 一啲都冇臭味 或者係啲其他令人反感嘅味道 總之就係完完全全嘅豬大腸 但係係你熱辣辣燒完 仲有吱吱渣渣聲 再擺少少麻油加鹽 直接放入口入邊!天堂啊!😍😍😍😍 真係冇誇張,如果你中意豬大腸你會明我講緊乜嘢! 另一個重點豬皮!❤️❤️ 平時食車仔麵嗰啲我就不嬲都唔會食炸豬皮🥶覺得食落個味怪怪地 但係!BUT! 呢度嘅燒豬皮真係好好味 燒完有少少脆 咬落好煙銀 本來係冇乜味 最簡單嘅食法就係加啲麻油鹽啦 加埋青椒蒜頭❤️❤️❤️❤️ 係咪得我一個人發現新大陸!同埋因為嗌一個餐嘅關係 佢會送埋醋飯 望落去好似乾爭爭 但係食落去竟然會吸引你食第二粒😂完全唔知咩原因 就繼續食落去 然後變成大肥
喜來稀肉
最近有一次去等於包場 因為竟然晚餐時間一個人都冇。。

重點
另一個重點
同埋因為嗌一個餐嘅關係 佢會送埋醋飯 望落去好似乾爭爭 但係食落去竟然會吸引你食第二粒😂完全唔知咩原因 就繼續食落去 然後變成大肥婆🤪 同埋會送買多兩杯嘢飲㗎🤩